Creatieve groepsbegeleiding Epe

In het inspirerende KEKhuis bieden we verschillende vormen van beeldende kunst aan. Schilderen, beeldhouwen en werken met klei behoort tot de mogelijkheden. Ook andere wensen zijn bespreekbaar. De activiteiten zijn afgestemd op jouw individuele begeleidingsvragen, interesses en mogelijkheden.

Deze creatieve plek is bedoeld voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel of een psychische problematiek. We willen op deze creatieve plek jou een prikkelarme tijd bieden die veilig en vertrouwd is. Voorwaarde tot deelname is de wens om jezelf te willen ontplooien en nieuwe mogelijkheden wil ontdekken. Het aantal deelnemers per dagdeel is beperkt.

AnQer maakt gebruik van het KEKhuis aan de Beekstraat 5 in Epe. Het programma van exposities van KEK is leidend voor ons programma. Door deze samenwerking kan je op een laagdrempelige wijze leren van de expertise van de kunstenaars. Op deze wijze kun je investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en vergroot jij jouw zelfvertrouwen. Het maken van kunst, maar ook het uitdragen van jouw werk middels exposities is een van de doelstellingen van AnQer, zodat ook anderen kunnen genieten van jouw kunstwerken.

Ik meld mij aan!