Skip to main content

Creatieve groepsbegeleiding

Creativiteit is een prachtige uitlaatklep om uitdrukking te geven aan dat wat je bezig houdt. Een mogelijkheid om te experimenteren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Ervaren dat kunst ontspant. Ervaren dat kunst kleur aan je leven geeft. Door creatief bezig te zijn, willen we jou weer een podium geven. Door de kunst ervaren dat je er toedoet. We willen jouw creativiteit aanwakkeren en vergroten.

Stel een vraag

Prikkelarm, veilig en vertrouwd

Op deze inspirerende creatieve plekken bieden we verschillende vormen van beeldende kunst aan. Schilderen, beeldhouwen en werken met klei behoort tot de mogelijkheden. Ook andere wensen zijn bespreekbaar. De activiteiten zijn afgestemd op jouw individuele begeleidingsvragen, interesses en mogelijkheden.

Deze creatieve plek is bedoeld voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel of een psychische problematiek. We willen op deze creatieve plek jou een prikkelarme tijd bieden die veilig en vertrouwd is. Voorwaarde tot deelname is de wens om jezelf te willen ontplooien en nieuwe mogelijkheden wil ontdekken. Het aantal deelnemers per dagdeel is beperkt.

Interesse?

Locatie Epe

KEKhuis aan de Beekstraat 5 in Epe

Bekijk

Locatie Harderwijk

Klooster, aan het Klooster 4 in Harderwijk

Bekijk
Met
gemaakt door
Burggraaf Media