Over AnQer

Het gaat ons om wie je bent. Niet om wat je hebt of wat je doet. Wij hebben geen oordeel. En dat stralen we uit. In ons zijn én in ons werk.

Onze missie voor begeleiding is: iedereen ondersteuning op maat bieden, waardoor mensen een volwaardige plek in de samenleving krijgen. Bij AnQer werken we met passie en bezieling om dit voor elkaar te krijgen. Elke dag opnieuw. We pakken alles aan en denken graag buiten de kaders.

AnQer is nu actief op de Noord West Veluwe. Net als in ons werk laten we ons niet begrenzen door gemeentegrenzen. We kijken graag naar mogelijkheden!

Stel een vraag

Oprichting en doel

AnQer is opgericht door Gerhard Kwakkel. Gerhard heeft ruim twintig jaar ervaring in zorg en begeleiding. Op de werkvloer en als leidinggevende werkte hij met verschillende doelgroepen: van kinderen tot volwassenen met o.a. autisme, niet-aangeboren hersenletsel en psychische problematiek. Dit is dan ook de doelgroep waar we ons bij AnQer op richten.

AnQer is niet Gerhards enige passie. Hij is vader van drie meiden en loopt graag hard. De prettige flow die hij tijdens het rennen ervaart, wil hij graag overbrengen op de mensen die vanuit AnQer begeleid worden. Mensen die zijn vastgelopen, weer in beweging brengen. Daar worden wij bij AnQer blij van.

Meld je aan